Tuinen

Hoe ziet een ideale tuin er uit? Een luxe buitenruimte met een groot terras om van lange zomeravonden te genieten? Een gezellige speelruimte waar kinderen lekker kunnen ravotten? Hoe uw ideale tuin er ook uit ziet, Optimum combineert uw specifieke wensen met de weldadige effecten van groen tot  een ideale woon-, leef- of werkplek!

Mooi en functioneel gaan prima samen. Bespreek uw wensen met onze hoveniers, en Optimum zorgt niet alleen voor het gewenste ontwerp, maar ook voor de aanleg van beplanting en bestrating.

Een reeds aangelegde tuin wilt u natuurlijk graag in topconditie houden. De hoveniers van Optimum kunnen u alle zorg uit handen nemen: onkruid verwijderen, snoeien, grasmaaien en bemesten: samen met u kunnen wij een totaal onderhoudsschema opstellen, zodat u dankzij de vakkundige inzet van de hoveniers van Optimum het hele jaar door zorgeloos kunt genieten van uw tuin!

Als lid van het Productschap Tuinbouw weet u zich ervan verzekerd dat de hoveniers van Optimum werken conform de laatste ontwikkelingen en voldoen aan de gestelde richtlijnen.